Kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén Cianjur nyaéta?

Kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén Cianjur nyaéta?

  1. Jaran Goyang
  2. Duriat
  3. Bubuy Bulan
  4. 12 Juli
  5. Curug Cinulang

Jawaban yang benar adalah: D. 12 Juli.

Dilansir dari Ensiklopedia, kawih anu nyaritakeun milangkala atawa hari jadi kabupatén cianjur nyaéta 12 Juli.

Leave a Comment