Sepi ing pamrih rame ing gawe, bebasan iku tegese?

Sepi ing pamrih rame ing gawe, bebasan iku tegese?

  1. nduweni pengin barange kanca
  2. wong tuwa rekasa amarga polahe anak
  3. nindaake pegawean kanthi ora duwe kemelikan apa-apa
  4. karepe ngirit nanging malah entek akeh
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. nindaake pegawean kanthi ora duwe kemelikan apa-apa.

Dilansir dari Ensiklopedia, sepi ing pamrih rame ing gawe, bebasan iku tegese nindaake pegawean kanthi ora duwe kemelikan apa-apa.

Leave a Comment