Dongéng téh kaasup karya balaréa, lantaran?

Dongéng téh kaasup karya balaréa, lantaran?

  1. Kanyahoan anu ngarangna
  2. Sumebar sacara lisan
  3. Teu kanyahoan anu ngarangna
  4. Sumebar sacara tinulis
  5. Semua jawaban benar

Jawaban yang benar adalah: C. Teu kanyahoan anu ngarangna.

Dilansir dari Ensiklopedia, dongéng téh kaasup karya balaréa, lantaran Teu kanyahoan anu ngarangna.

Leave a Comment